Ahad, 18 Jun 2017

Cara SEMAK Baki Akaun CIMB Melalui SMS Dan Online

Cara SEMAK Baki Akaun CIMB Melalui SMS Dan Online Cara semak baki akaun CIMB Online - Pelajari cara melakukan semakan baki wang atau duit di dalam akaun CIMB dengan hanya menggunakan khidmat pesanan ringkas atau SMS. Anda boleh menyemak bagi/balance wang anda dengan hanya sms atau menggunakan sistem online CIMB CLICK.




Untuk menyemak baki akaun anda, anda perlu hubungi 130880900 dan rakan sekerja kami sedia membantu atau anda juga boleh mengetahui baki akaun anda melalui CIMB Clicks. bagi tujuan keselamatan dan pengesahan sila hubungi Pusat Khidmat Pelanggan kami di talian 0362047788 untuk semakan lebih lanjut berhubung dengan akaun anda. Pegawai kami yang bertugas akan membantu anda dengan sewajarnya. Sekiranya permasalahan anda masih tidak dapat diselesaikan juga, sila maklumkan kepada kami semula untuk tindakan selanjutnya.

Di bawah ini video tutorial cara menyemak bagi cimb bank anda dengan hanya online.



Previous Post
Next Post

post written by:

8 ulasan:

  1. yela kaedah sms xda..pasti admin ni lupa..apa2 pun thanks kongsi cara semak baki cimb,maklumlah saya x pandai sgt..

    jgn lupa singgah dekat www.upnm.edu.my dan ohbuasir.blogspot.com

    BalasPadam
  2. ulasan yang simple tapi padat

    BalasPadam
  3. aku suka, sebab aku ni tak pandai it, bila ada tutorial macam senang jer..

    BalasPadam
  4. very simple. thanks for infomation

    www.upnm.edu.my jom masuk u

    BalasPadam